Vols distribuir productes Etiland?

Distribueix etiquetes personalitzades per a roba i objectes

Etiland, compta amb més de 20 anys d'experiència, de manera que t'ofereix total garantia de qualitat i servei. T'oferim tot tipus de productes personalitzats destinats a identificar tant als nens com a les seves coses. Amb les nostres etiquetes per marcar la roba i adhesius per a objectes, t'asseguraràs que no perden res. També tenim un altre tipus de productes per decorar el teu espai i per regalar.

Per a nosaltres és molt important la cura dels nostres fills, de manera que donem molta importància no només a el disseny, sinó als materials que utilitzem. Treballem per millorar i adaptar la nostra producció a les necessitats de mercat, innovant en materials i tecnologia per millorar la nostra productivitat, eficiència i servei a client, sense deixar de banda la nostra cara més tradicional, a la qual no oblidem ni volem renunciar.

Si tens un comerç o web de venda a el públic i vols fer-te distribuïdor posa't en contacte amb nosaltres a través de hello@etiland.com

Al mail has d'indicar les teves dades completes de contacte, personals i de la botiga. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.