Preguntes freqüents

Som una empresa amb més de 20 anys d'experiència en el sector dels productes personalitzats i venda en línia. Tenim el segell de confiança en línia i de pagament segur, de manera que pots fer la compra de forma segura.
A la web trobaràs etiquetes per marcar la roba per cosir i per planxar, etiquetes adhesives per marcar objectes. També trobareu altres productes personalitzats destinats a identificar les coses dels nens, com les polseres identificatives, clauers, pitets i bosses de berenar amb el nom brodat. A més comptem amb productes per decorar i organitzar el teu espai, com els packs de pissarra, pissarres infantils i mesuradors de paret.
Les etiquetes per a roba poden desenganxar amb cura si són de tela. Les de vinil no es poden enlairar-se, però pots planxar altra etiqueta sobre la que ja està en la peça.
T'aconsellem planxar 15-20 segons a màxima temperatura, cobrint amb un drap fi tipus llençol (si és etiqueta de tela) o amb el paper que subministrem (si és de vinil. Has de fer una mica de pressió perquè s'adhereixi bé a la peça, sempre sense utilitzar vapor. Aconsellem donar la volta a la peça i planxar de nou, perquè el termoadhesiu s'enganxi a la tela.
Cal deixar passar 24 hores abans de rentar la roba o material on has aplicat l'etiqueta, perquè s'adhereixi a la superfície correctament.
Les etiquetes per roba resisteixen l'ús de la rentadora i l'assecadora. Per rentats a altes temperatures, com en les resicendias, aconsellem l'ús d'etiquetes per cosir. Les etiquetes adhesives resisteixen l'ús del rentaplats i el microones.
A la pàgina d'instruccions d'ús et mostrem com has d'aplicar cada etiqueta, segons el material i l'ús destinat.
Per descomptat, pots enviar un mail a hello@etiland.com indicant el tipus d'etiquetes que necessites, les mesures, quantitat i disseny, perquè t'enviem pressupost a mida.
Per descomptat, pots escollir entre els diferents tipus de lletra, color de fons, de lletra i icona. Si vols pots personalitzar amb el teu disseny. És molt senzill.
No és possible, el text és el mateix per a totes les etiquetes de el mateix pack.
Primer has de personalitzar el producte i introduir les teves dades d'enviament. Un cop fet, sota el botó de compra, has d'introduir el codi de descompte. Confirma que es realitza el descompte acordat.
Has inscriure't en el nostre newsletter, per rebre informació dels descomptes i promocions que oferim als nostres clients.
La fabricació es realitza en 3-4 dies laborables. Has sumar el temps de termini de lliurament, que varia segons la manera de lliurament escollit.

Si s'envia per correu ordinari el transport triga de 5 a 9 dies laborables, si és per correu urgent 2 a 4 dies laborables i si és per enviament urgent de mesajería 24-48h hores, la comanda s'envia en 1 dia laborable al que sumem a 1 dia de fabricació.

Així el temps total de lliurament d'una comanda és:
  • Per correu ordinari trigarà: 3-4 dies de fabricació + (4 o 8) dies de l'enviament => de 7 a 12 dies laborabes
  • Per correu urgent trigarà: 3 a 4 dies de fabricació + (2 o 3) dies de l'enviament => de 5 a 7 dies laborables
  • Per missatger 24 hores trigarà: 3 a 4 dies de fabricació + 1 dia d'enviament => 4 a 5 dies laborables
*Nota: Les comandes per transferència triguen 3 dies laborables a validar pel fet que les transferències entre bancs triguen aquests dies a fer-se efectives. Per això a les comandes per transferència cal afegir 3 dies laborables addicionals. Així que no recomanem pagar per transferència per a les comandes amb missatgeria 24 hores. addicionalment les comandes de productes brodats tenen una fabricació especial de 6 dies addicionals a l'la modalitat d'enviament seleccionada.

Per agilitzar la fabricació aconsellem enviar el comprovant de pagament indicant el número de comanda a hello@etiland.com
Per descomptat, pots fer comanda des de qualsevol lloc d'Espanya. A Illes Canàries no podrem enviar a través de missatgeria però sí a través del correu urgent.
Enviem la teva comanda a qualsevol ciutat, com més dades de lliurament ens facilitis més fàcil serà el lliurament.
Puedes realizar el pago por transferencia, con tarjeta o por paypal. No es posible el pago contrareembolso. Si realizas el pago por transferencia te aconsejamos enviar el comprobante bancario a hello@etiland.com, indicando el número de pedido para agilizar el proceso de fabricación.
Has escriure un mail a hello@etiland.com indicant el número de comanda, foto del producte enviat i breu descripció de la incidència. No oblidis les teves dades de contacte perquè ens posem en contacte amb tu el més aviat possible i solucionem la teva incidència.
Confirma la data de la comanda. En aquesta data has de sumar els dos dies de fabricació més els dies d'enviament, segons el tipus d'enviament que hagis seleccionat en la compra. Recorda que els terminis de lliurament només compten dies feiners (de dilluns a divendres). Si ha passat el termini de lliurament estipulat, escriu un mail a hello@etiland.com indicant el número de comanda perquè puguem facilitar informació sobre la teva comanda.
Els enviaments de carta ordinària es lliuren a la seva bústia. Els enviaments de carta urgent es lliuren en mà. Rebrà en el seu mòbil o mail informació del lliurament. Si no és a la recepció li deixaran un avís. Si per segona vegada no està en l'adreça de lliurament Correus deixarà una nota de recollida per anar a l'oficina més propera. Els enviaments exprés per missatgeria es lliuren en mà. Si no està en l'adreça de lliurament es posaran en contacte amb vostè.
Des de la nostra web sempre vam enviar a una connexió segura del seu propi banc per al pagament amb targeta de crèdit. Si no li agraden els pagaments electrònics, també admetem transferència bancària.
Perquè som una empresa amb més de 20 anys d'experiència, sent pioners en la venda on-line d'etiquetes des de 2001 i perquè com a pares de família coneixem les necessitats dels vostres fills.

Si tens qualsevol tipus de dubte o suggeriment estarem encantats d'atendre't a través del nostre correu, hello@etiland.com